Aninka <3

Litt om oss :D

Charlotte er moii :3 Jeg er en pratsom, randome jente som forelsker seg i alle SØTE gutter :3  
Jeg er vel en av de største fanene av Robin Elias Bekkevold <3 ANBEFALER BLOGG ! Waist.blogg.no c:
Han er drit flink å synge, han er morsom, og kjempe god dubber n.n
Besøk bloggen eller dø C:
Veel... Jeg er også stor fan av MIKA <3 Men mamma tvingte meg til å ta ned bilde jeg hadde over sengen min (Altså Av MIKA).. -.-  I don't know why ! 
Jeg er kanskje den mest randome jenten i klassen som eeeelsker å plage Hassaan.. c: Men bare for å si det.. han er.. AWESOME MORSOM !!! n.n
Jeg elsker Milano c: Det er favoritt landet mitt og jeg har vært der 2 ganger før t.t .. I fritiden dagdrømmer jeg, tegner, forsker på engler, pc, Gsm, og skriver Historie g.g Me = Boooriiiing .. ._.
WE ARE GOOOOOLDEN !! Må stikke.. cx 

Ja , nå kommer sikkert en dønn kjedelig tekst om meg. Men , du får holde ut :3 Mitt Navn er da Kaja og ingen mellomnavn. Kjedelig -.-' Jeg er Paramore Fan ♥ Og jeg Elsker Logan Wade Lerman. Jeg er litt hekta på Gsm og pc.. Jeg drømmer om å bli fotograf og jeg elsker og å ta bilder. Jeg kan være ganske pratsom og elsker folk som er det og ♥ Driver med Fotball , Ridning , Charlotte og Ane og Leona og Romeo ♥ Leona ( Katt ) , Romeo ( Hund ). Jeg tegner og sånt ;3 Jeg ELSKER Percy Jackson og det er med store bokstaver som du sikkert har sett ;D Jeg er Ganske Lese hest , og nå leser jeg Den Røde Pyramide av Rick Riordan og snart skal jeg lese Percy Jackson ( Igjen ) som også er av Rick Riordan. Jeg er sikkert rar som liker veldig godt gamle klokker ... Freak ! Hade , Klem .

 

Så den siste, og mest kjedelige jenta... Ane. e_e Hei. Jeg er sinnsykt Logan Wade Lerman og Kaizers Orchestra fan. ♥ Er også veldig Charlotte og Kaja fan, I LOVE THEM. c': Jeg er ganske gsm-avhengig, og bruker ganske mye tid på pc. Jeg liker å ta bilder, men er ikke flink i det hele tatt.. Er veldig pratsom, og om folk avbryter meg blir jeg sur..haha. c: På fritiden spiller jeg fotball og går i korps, det trives jeg veldig med. Jeg har en hetterotte som heter Svarten, og jeg skal få en katt til sommeren. :) Jeg er litt lik som Kaja på stil, for jeg liker også den 'gamle-klokke' stilen. ;3 Er en lesehest, og elsker mange forskjellige bøker! Som - Phenomena, Twilight, Skammarens Dotter og videre. c: Jeg er veldig rar på mange måter du ikke hadde forstått deg på, så gidder ikke skrive det. ;o Hører på musikk 24/7, og imens enten mimer jeg foran speilet, eller så ligger jeg i sengen og tenker... leeengeeee. Kaja og Charlotte maser på at jeg skriver for mye nå, så snakkes, kos kos . 

 

Om vi kommer til å skrive så mye? OwO Av og til, men bli gjerne leser uansett. ♥

 

SNAKKES PPLS! c8

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ane , Charlotte og Kaja ♥

Ane , Charlotte og Kaja ♥

12, Bergen

Vi er 3 bestevenninner med navnene Charlotte, Ane & Kaja. ♥ Blogger litt om livet vårt. <3

Kategorier

Arkiv

hits